Híreink

2019.05.02 09:20

Clear View tokA Clear View tok tökéletesen ötvözi a félig átlátszó és a tükör felületet. Átlátszó előlapján keresztül láthatjuk értesítéseinket, üzeneteinket, dátumot, időjárást illetve a pontos időt is. Azonnali teljes képernyős hozzáférést biztosít minden információhoz.  Előlapja fényerő erősödésére tükrös felületről átlátszóvá válik. Tok kinyitásakor felébred a kijelző visszazárásakor elalszik.

Elegáns kivallóan illeszkedik készülékéhez. Megóvja a portól a víztől és az ütésektől.

Polikarbonátból és műbőrből készült. Polikarbonát rögzítő sarkainak köszönhetően a sarkoknál magasabb védelmet nyújt.

 

Luxus Mobiltelefon kiegészítők nőknek

Megérkezett a legújabb Amerikai prémium márkánk, a Zizo!

Maximális védelem, egyedi design, prémium minőség ez a három szó jellemzi a Zizo termékeit.

 

A Zizo egy második generációs start-up családi vállalkozás, amelyet a tulajdonosok 2006-ban alapítottak. Az évek során szerzett tapasztalatokat, bölcsességet és leginkább az elhivatottságot ötvöztük a tökéletes márka megalkotásához, amely minden fogyasztói igénynek megfelel. Nemcsak a piaci keresletet biztosítjuk, hanem a telekommunikáció jövőbeli trendjeit is figyelembe vesszük.

 

2019.02.20 09:52

Mindent az autós tartókról

Az autós tartók ma már nélkülözhetetlenné váltak autóinkban. Sokan használnak GPS-t vezetés közben.  Ahhoz hogy kényelmesen lehessen látni a készülék képernyőjét és ne zavarjon a készülék tartása vezetés közben célszerű autós tartót használni. Azt, hogy melyiket válasszuk ezt több tényező is befolyásolhatja.

2019.02.19 14:29

Mobiltelefon tokok stílusos férfiaknak

Tudjon meg többet a BMW, Mercedes-Benz és a Ferrari mobiltelefon tokokról, és válassza ki a leginkább Önhöz illőt.

2019.02.19 12:43

Minden, amit az üvegfólia választás előtt tudnod kell

Ezt a cikket azért írtuk meg, hogy eloszlassuk vásárlóink tévhiteit az üvegfóliákkal kapcsolatban. A telekommunikációs eszközök technológiájának rendkívül gyors fejlődése miatt a hajlított kijelzők megjelenésével egyidőben óriási változások mentek végbe az üvegfóliák kialakításában is. A következő leírásban reméljük, mindenki teljes képet kap az üvegfóliákról, annak típusairól, előnyeiről, hátrányairól, illetve sikerül kiválasztani a számára legmegfelelőbbet.

A rendszeres testmozgás és sportolás ma már egyre inkább része a mindennapi életünknek.

smart bracelet

Ki ne hallotta vagy tette volna fel a fenti, általában igencsak kétségbeesett kérdést egy családi körben eltöltött nyaralás során, a munkahelyén, vagy akár a barátokkal bevállalt több napos zenei fesztivál egyik álmos reggelén?

USB töltő kábelek

Míg néhány évtizede a számológéppel ellátott karóra volt az okosórák netovábbja, napjainkban már alapvető igény, hogy a csuklónkon hordott eszközzel pulzust mérni és telefonálni is tudjunk.

okosóra árak napjainkban

Lassan 20 éve kötelező a telefonkészülékek vezetés közbeni babrálását kiváltó kütyük használata.

autós kihangosító Bluetooth-szal

2017.11.14 08:41

Amit 10-20 évvel ezelőtt csak önarcképnek hívtunk, és legfeljebb a családi fényképalbumok legutolsó oldalán kapott helyett, az manapság már selfie névre hallgat, és akár milliók is láthatják Facebookon vagy Instagrammon.

szelfibot - szelfizés felsőfokon

A hírek szerint a várva várt új modell számos funkció tekintetében túlszárnyalja elődeit. Lássuk hát, mennyire esik messze az alma a fájától!

iPhone 8 tok a megjelenéssel egyidőben!

2017.07.05 15:38

Bár kósza pletykákat már hallani az ősszel debütáló iPhone 8-ról, - vagy, ahogy még emlegetni szokták, az iPhone X-ről - még mindig csak találgathatunk, hogy milyen lesz az új dizájn, a szoftver…az Apple nem enged a „topsecret-ből”!

Apple iPhone 8/iPhone X

Az amerikai VRS Design (VERUS) kifejezetten dinamikusan fejlődő világcéggé nőtte ki magát az elmúlt időszakban. Elsősorban a felső kategóriájú mobilok és tabletek piacán aratott óriási sikereket....