A rendszeres testmozgás és sportolás ma már egyre inkább része a mindennapi életünknek.

smart bracelet

Ki ne hallotta vagy tette volna fel a fenti, általában igencsak kétségbeesett kérdést egy családi körben eltöltött nyaralás során, a munkahelyén, vagy akár a barátokkal bevállalt több napos zenei fesztivál egyik álmos reggelén?

USB töltő kábelek

Míg néhány évtizede a számológéppel ellátott karóra volt az okosórák netovábbja, napjainkban már alapvető igény, hogy a csuklónkon hordott eszközzel pulzust mérni és telefonálni is tudjunk.

okosóra árak napjainkban

Lassan 20 éve kötelező a telefonkészülékek vezetés közbeni babrálását kiváltó kütyük használata.

autós kihangosító Bluetooth-szal

2017.11.14 08:41

Amit 10-20 évvel ezelőtt csak önarcképnek hívtunk, és legfeljebb a családi fényképalbumok legutolsó oldalán kapott helyett, az manapság már selfie névre hallgat, és akár milliók is láthatják Facebookon vagy Instagrammon.

szelfibot - szelfizés felsőfokon

A hírek szerint a várva várt új modell számos funkció tekintetében túlszárnyalja elődeit. Lássuk hát, mennyire esik messze az alma a fájától!

iPhone 8 tok a megjelenéssel egyidőben!

2017.07.05 15:38

Bár kósza pletykákat már hallani az ősszel debütáló iPhone 8-ról, - vagy, ahogy még emlegetni szokták, az iPhone X-ről - még mindig csak találgathatunk, hogy milyen lesz az új dizájn, a szoftver…az Apple nem enged a „topsecret-ből”!

Apple iPhone 8/iPhone X

Az amerikai VRS Design (VERUS) kifejezetten dinamikusan fejlődő világcéggé nőtte ki magát az elmúlt időszakban. Elsősorban a felső kategóriájú mobilok és tabletek piacán aratott óriási sikereket....