2015.12.30 23:13

A VERUS tartozékai és kiegészítői megérkeztek!

Az amerikai VRS Design (VERUS) kifejezetten dinamikusan fejlődő világcéggé nőtte ki magát az elmúlt időszakban. Elsősorban a felső kategóriájú mobilok és tabletek piacán aratott óriási sikereket....


Az amerikai VRS Design (VERUS) kifejezetten dinamikusan fejlődő világcéggé nőtte ki magát az elmúlt időszakban. Elsősorban a felső kategóriájú mobilok és tabletek piacán aratott óriási sikereket, amelyet  annak köszönhetnek, hogy egyedülálló módon ötvözik az eleganciát a praktikummal és a magas minőséggel. A VRS Design (VERUS) mára már vezető szerepet tölt be az egész világon.

Nekünk abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy Magyarországon és Ausztriában is megkaphattuk ennek az egyedülálló brand-nek a kizárólagos forgalmazási jogát, így cégünk a VRS Design (VERUS) valamennyi termékét közvetlenül raktárról is értékesíti. Természetesen ezeknél a termékekre  egy év gyártói garanciát biztosítun, amely nem mondható általánosnak a tartozékok területén. Ebben az iparágban sajnos megszokott a hamisítás, éppen ezért minden termék dobozában van egy sorozatszám, amelynek segítségével a vásárló megbizonyosodhat a termék eredetiségéről.

A csúcstelefonokhoz gyártott tokokon kívül egyre több egyéb kiegészítővel is folyamatosan bővül a VRS Design (VERUS) portfóliója. A Hyvrid Grap és a Magnetic Grab autós tartón túl hátizsák, asztrali dokkolók és bluetooth hangszórók is elérhetőek már webáruházunkban.

Jelenleg több, mint 700 VRS Design (VERUS) termékünk van áruházunkban, melyek azonnal raktárról megrendelhetők.

Tartozékaik a teljesség igénye nélkül a következő készülékekhez elérhetők:

  • Apple: - iPhone 7, 7 Plus, SE/5S/5, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, iPad Mini, Mini2, Mini3, Air, Air 2, iPad Pro
  • Samsung: S7, S7 Edge, S6 Edge Plus, S6 Edge, S6, Note Edge, Note 5, Note 4, A8, A7, A5, Note Pro, Tab Pro, Tab S
  • LG: G5, G4, G3, V10, V20 Nexus 5X
  • Google Nexus 6
  • Huawei Nexus 6P

Legújabb termékeinket természetesen nyomon követhetik a hivatalos VERUS Hungary E-Store facebook oldalunkon is, amelyen minden újonnan megjelenő terméket részletesen bemutatunk: https://www.facebook.com/verushungary.hu/

Ütésálló telefontokok, dokkolók, Bluetooth fülhallgatók a VRS Design jóvoltából. Ha minőségi termékeket vásárolna telefonjához, laptopjához, iPadjéhez, nálunk megteheti. Ismerje meg kínálatunkat itt, vagy látogasson el személyesen az Allee-ban található üzletünkbe!