2017.09.04 15:45

Visszaszámlálás indul! Már csak 8 nap, és debütál az iPhone 8!

A hírek szerint a várva várt új modell számos funkció tekintetében túlszárnyalja elődeit. Lássuk hát, mennyire esik messze az alma a fájától!

iPhone 8 tok a megjelenéssel egyidőben!

Update: megérkeztek az iPhone 8 tokok és az iPhone X tokok! A választék megtekinthető itt:


Ha igaz, amit az ájfonista berkek madarai csiripelnek, 2017. szeptember 12-én végre a nagyközönség is megismerheti az Apple legújabb készülékét - első körben az USA-ban, Hong Kongban és Svédországban. A grandiózus bemutatót követően már csak 10 napot kell várni arra, hogy az okostelefonok kereskedelmi forgalomba kerüljenek. A magyar premier pontos dátumáról egyelőre nincs hiteles információnk.

Friss almát vegyenek!

1000 dollárért! – előreláthatólag ugyanis ennyibe fog fájni az új csúcskészülék. S hogy mit kapunk ezen összegért? OLED kijelzőt, szerény, 512 GB-nyi tárhelyet (ha hihetünk a híreszteléseknek, ilyen verzióhoz is hozzájuthatunk) és egy innovatív, arcfelismerésen alapuló biztonsági rendszert, amelynek mindössze egymilliomod másodperc elegendő ahhoz, hogy büszke tulajdonosát beazonosítsa.

A „Home” gombtól és vele a káváktól viszont könnyes búcsút vehetünk, cserébe kapunk egy érzékeny, vékony szoftversávot, ennek segítségével oldhatjuk majd fel a képernyőzárat. A kijelző előlapon történő totális térhódítását csupán a telefon felső részén elhelyezkedő szigetszerű kivágás hiúsítja meg, mely a szenzoroknak, a hangszórónak és a kamerának biztosít helyet.

A lázas készülődésből persze a kiegészítők gyártói sem maradhatnak ki: az iPhone 8 készülékek számára megbízható védelmet nyújtó, megjelenés és minőség terén egyaránt exkluzív tokok, hátlapok és védőfóliák kis hazánkban először a Log-On online shopjában lesznek beszerezhetőek - a magyarországi premiert követően azonnal!