Híreink
2019.02.20 12:52

Legújabb prémium márkánk: A Zizo

Megérkezett a legújabb Amerikai prémium márkánk, a Zizo!

Maximális védelem, egyedi design, prémium minőség ez a három szó jellemzi a Zizo termékeit.

 

A Zizo egy második generációs start-up családi vállalkozás, amelyet a tulajdonosok 2006-ban alapítottak. Az évek során szerzett tapasztalatokat, bölcsességet és leginkább az elhivatottságot ötvöztük a tökéletes márka megalkotásához, amely minden fogyasztói igénynek megfelel. Nemcsak a piaci keresletet biztosítjuk, hanem a telekommunikáció jövőbeli trendjeit is figyelembe vesszük.

 

Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű, innovatív termékeket hozzunk létre. Tervezőink nagyon sok időt fordítanak a tervezés, a gyártás és a termékek tesztelésére, hogy a legkiválóbb termékeket nyújthassuk ügyfeleink számára. Kiváló minőségű termékek, versenyképes árképzés és azonnali ügyfélszolgálat a legfontosabb prioritások.


A Zizo tokokban olyan innovatív megoldásokat találhatunk meg, mint: Beépített kitámasztó, mágneses autós tartó, csíptető stb. A funkcionalitás mellett gondoltak az esztétikumra is. Számos forma és színválasztéka teszi lehetővé, hogy minden felhasználó megtalálja a leginkább hozzá illőt.

További előnyök:

Nem befolyásolja a vezeték nélküli töltést

Legtöbb termékük tartozéka egy ütésálló üvegfólia is.


Hölgy vásárlóinknak a következő tokokat ajánljuk:

 

 

 

Férfiaknak ajánljuk:

 

 

Tekintse meg termékeit web shopunkban: Kattintson ide!