2019.02.19 14:29

Tokok stílusos férfiaknak

Mobiltelefon tokok stílusos férfiaknak

Tudjon meg többet a BMW, Mercedes-Benz és a Ferrari mobiltelefon tokokról, és válassza ki a leginkább Önhöz illőt.

BMW

James Bond már a ’90-es években divatot teremtett eleganciájával, stílusával és BMW-jével. A rajongók miután látták a filmet akkora hatást gyakorolt rájuk Bond, hogy aki tehette azonnal megvásárolta saját BMW-jét. A BMW egyszerűen tükrözi a Bond stílusát és a luxust.

Húsz év elteltével már telefonunk is megkívánja azt a stílust és minőséget, mint Bond. A minőséget és a stílust ötvözve létrejöttek a BMW tokok. 

Minden BMW kiegészítő valódi bőrből készül, vékony, elegáns, könnyen belehelyezhető a készülék, rugalmas belső rétegének köszönhetően pedig maximális védelmet nyújt készülékünknek. Kiváló kialakításának köszönhetően könnyen hozzáférhet a gombokhoz, csatlakozókhoz.

Mercedes-Benz

A Mercedes-Benz felhasználói, kedvelői sem maradnak mobil telefontok nélkül. Anyaghasználatát tekintve kínálatában megtalálható a szálcsiszolt alumíniumtól kezdve a valódi bőrig minden, ami az évek alatt autója biztonságát és minőségét már bizonyította, így ezekkel a tokokkal a Mercedes-Benztől elvárt luxus stílusban védi okos telefonját.

Ferrari

A Ferrari mobiltelefon tokokat a kézzel készült tökéletesség jellemzi akárcsak az autókat. Páratlan kivitelezés, minőségi anyagok és korszerű technológiai háttér. Ez teszi lehetővé, hogy ebben a technológiailag folyamatosan fejlődő világban a legmodernebb kiegészítőket kapjuk.