Nagykereskedelmi regisztráció

A regisztráció elküldése még nem jelent hozzáférést a webáruházhoz, illetve nem jogosít még viszonteladói árakon történő vásárlásra. Kérjük, hogy várja meg, míg viszonteladói regisztrációs igényét felülvizsgáljuk és elküdjük Önnek a belépéshez szükséges adatait. Viszonteladói regisztrációval kapcsolatos további információt, illetve feltételeket az oldalon lefelé görgetve az űrlap után olvashat.

Cégnév
Adószám
Város
Utca, házszám
Irányítószám
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó telefonszáma
Kapcsolattartó e-mail címe
Feliratkozás nagyker hírlevélre
Megjegyzés a regisztrációval kapcsolatban

KIK VAGYUNK?

 • Profilunk a mobiltelefon és tabletek tartozékainak nagykereskedelme
 • Központi üzletünk és raktárunk Budapesten a XI. kerület, Hunyadi János út 162. alatt található
 • Szoros kapcsolatot ápolunk a legnépszerűbb gyártókkal és forgalmazókkal, ezzel is segítve a viszoneladóink és a végfelhasználók egyedi, speciális igényeinek kielégítését.
 • Szakmai tapasztalattal bíró ügyfélszolgálat és értékesítés áll Ügyfeleink rendelkezésére

MIÉRT ÉPP A LOG-ON?

 • Webáruházunk mögött azonnali, valós raktárkészlet áll
 • Nyitvatartási idő alatt folyamatosan elérhető, azonnali, online és telefonos ügyfélszolgálattal és terméktámogatással
 • 30 ezer Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás futárszolgálattal (MPL)  

SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Ingyenes országos kiszállítás 30.000 Ft felett MPL futárszolgálattal, biztosítással, garanciával, akár 1 munkanapon belül
 • Azonnal hozzáférhető folyamatosan bővülő központi raktárkészlet
 • Megjelenések előtti rendelésfelvétel
 • Vásárlói vélemények a termékeknél
 • Valós készletinformáció interneten
 • A vásárlók kérdéseire profi szakemberek válaszolnak

A Viszonteladói szerződés létrejötte és módosítása:

A Webáruház - regisztráció során a Nagykereskedelmi vásárló adatai megadása után nem rendelkezik a rendelés leadásának képességével. Ehhez a Szolgáltató részéről visszaigazolás szükséges. A szerződés a szolgáltató Internetes felületén történő regisztrációval, a jelen szerződési feltételek elfogadásával, és a céges adatok elküldésével – aláírási címpéldány, és cégjegyzék – jön létre. A Webáruházban való nagykereskedelmi vásárlás szükséges, de nem elégséges feltétele a regisztráció.

A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. A Szolgáltatót a Megrendelő által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Megrendelő a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A hibásan rögzített adatok megváltoztatásában segítünk, kérünk írjon az info@log-on.hu email címre. A Log-On Webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza.

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A Webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk nyitvatartási időben! E-mail-ekre amint lehet válaszolunk!

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház fő tevékenységi köre különböző a saját brand alatt gyártott külső akkumulátorok forgalmazása különböző készülékek kijelzőjére illeszthető védőfóliák és tokok forgalmazása. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek! A megjelenített termékek személyesen is és az online webáruház szoftverén keresztül rendelhetőek meg. A házhoz szállítás költségét nem tartalmazzák. Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák. A termékekre 6 hónap garanciát vállalunk amit a számla bemutatásával lehet érvényesíteni! A garancia csak a rendeltetésszerűen felhelyezett fóliák használatából bekövetkezett hibákra, gyári hibás termékekre terjed ki! Ajánlataink minden esetben a készlet erejéig érvényesek, fenntartjuk a jogot áraink előzetes bejelentés nélküli változtatására.