Híreink
2019.02.21 09:13

Luxus Mobiltelefon kiegészítők nőknek

Luxus Mobiltelefon kiegészítők nőknek

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld a Chanel és a Fendi vezető divattervezője volt, egész életét a divatnak és a stílusnak szentelte. Lagerfeld fantáziája nem csak a ruha tervezésre korlátozódik, tervez ékszereket, illatanyagokat, cipőket, otthoni dekorációt és nem utolsó sorban mobiltelefon tokokat és kiegészítőket is.

Megjelenése ikonikus: fehér lófarok, sötét napszemüveg és az elmaradhatatlan kedvence Choupette a macskája.

Karl Lagerfeld tokok mind hangulatában mind színeiben Karlt jellemzik. Termék kínálata között megtalálhatóak Önmaga karikatúráját ábrázoló motívumok, a macskája és kedvenc kiegészítői.

Stílusos és egyedi megjelenésük mellett maximális védelmet nyújtanak telefonunknak.

 

 

Guess

A világ egyik legmagasabb színvonalú, legkedveltebb luxustermék-gyártó cége. Mindennapi életünk stílusossá tételéhez hozzátartozik legjobb barátunk, a mobilunk kiegészítője is. Amikor meghalljuk a Guess márkanevet egyből a nemzetközi divathét, vagy a Vouge Magazin ugrik be. A cég azonban meglehetősen innovatív, dolgozik a mindennapi elektronikus mobileszközök legszebb tartozékainak kidolgozásában.

Szin palettáján megtaláljuk a fekete, piros, pezsgő, pasztell rózsaszín, szürke és a rozéarany színeket.

A Guess tokokat úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson, készülékünknek miközben hozza a Guesstől megszokott  divatos hangulatot.

Termékeinek jellemzői:

Kompatibilis vezeték nélküli töltővel

Mappatokjaiban megtalálható három kártya tartó nyílás

Gombokhoz, csatlakozókhoz könnyen hozzáférhet