Híreink
2019.02.20 09:52

Autós tartók

Mindent az autós tartókról

Az autós tartók ma már nélkülözhetetlenné váltak autóinkban. Sokan használnak GPS-t vezetés közben.  Ahhoz hogy kényelmesen lehessen látni a készülék képernyőjét és ne zavarjon a készülék tartása vezetés közben célszerű autós tartót használni. Azt, hogy melyiket válasszuk ezt több tényező is befolyásolhatja.

Vannak szélvédőre erősíthetőek, szellőzőrácsba helyezhetőek, 360 fokban forgathatóak, teleszkóposak, mágnesesek és univerzálisak.

A teleszkópos autós tartó előnye, hogy akkor is be tudjuk állítani magunkhoz közel, ha egy nagyobb autóban ülünk, vagy hátrahúzva használjuk az ülést.

Vannak olyan autók, melyeknek a szellőzőrácsa nem teszi lehetővé, hogy ráerősítsük a szellőzőrácsba helyezhető autós tartót nekik célszerű a szélvédőre helyezhetőt választani. Vásárlás előtt javasolt tájékozódni, az autónk adta lehetőségekről.

Ma már a legtöbb autós tartó univerzális, általában a legkisebb és a legnagyobb méretet adják meg inchben. Amennyiben készüléke mérete ez a két méret közé esik, abban az esetben bele fog férni a tartóba.  

A mágneses autós tartó óriási szabadságot ad, hiszen bármilyen készülékhez használhatjuk, csak beletesszük a csomagban lévő mágnest telefonunk tokjába és a mágnes segítségével már oda is tapad a tartóhoz.

 

Vezeték nélküli autós töltő

Autóvezetés közben meglehetősen macerás az éppen lemerült telefonunkat mindig feldugni a töltőre, majd használatkor, ha nem elég hosszú a kábel, akkor levenni, visszatenni. Hosszabb kábel sem sokat segít, mert könnyen beleakadhat, a váltóba illetve nem tesz túl jót a töltéscsatlakozónak sem ez az intenzív használat. Erre a problémára nagyon jó megoldás egy vezeték nélküli autós töltő.

A vezeték nélküli autós töltőt a szivargyújtón keresztül tudjuk áramhoz juttatni. Ezután már egyszerű dolgunk van, csak helyezzük bele a tartóba készülékünket és már tölt is.

További autós tartókért kattintson az alábbi linkre: Autós tartók